Egy fordulóval a vége előtt újra a Double D vezeti a tabellát

2016-11-18

A képen: Smolek Dávid és Torma Dávid

Tiszavirág életű volt a War Pigs tabella elsősége, a kilencedik fordulóban a Mr és Ms 180, ha csak egy nüansznyi különbséggel is, de legyőzte az éllovasokat. A Double D pedig a The Jackpot ellen gyűjtötte be a győzelemért járó pontokat, ezzel újra a tabella élén találhatta magát. Szorosan követi őket a Partizán Beokád csapata, akik csak egy hibára várnak a Double D részéről, hogy egy végső győzelemmel befuthassanak az első helyre. Az biztos, hogy még semmi nem dőlt el, ami a dobogós helyek sorsát illeti, idegösszeroppantó utolsó fordulóra készülhetünk.

Egyedül első a Double D, követi őket a Partizán Beokád és a War Pigs

  • Double D
  • Partizán Beokád
  • War Pigs

A nap meccse: War Pigs – Mr és Ms 180

Biliárddal kezdődött a meccs, ahol a War Pigs bizonyult jobbnak, igaz csak minimális 10 pont különbséggel hozták a sportágat. A Mr és Ms 180 szédületes tempót diktál az egész versenysorozat alatt dartsban, már több 100-20 körüli győzelmet is felírhattak maguknak a szezon alatt. A War Pigs sem tudott mit kezdeni András és Bence nyilaival, végül 100-18-ra hozta dartsot a 180-asok csapata. Míg dartsban a mezőny két legjobb dartsosa a Mr és Ms 180, addig csocsóban a War Pigs nyújt hasonlóan kiemelkedő teljesítményt. A 180-asoknak ezúttal 6 gólt kellett lőniük a mezőny legfélelmetesebb csocsósai ellen, hogy összesítésben megnyerjék a meccset. Hogy mennyit lőttek végül? Természetesen hatot!

Team Six vs Keksz Pistols

A másik rangadót a tavaszi B liga arany- és ezüstérmes csapata játszotta. Ezúttal is a Team Six került ki győztesen a csatából.

Debütált a Nyeső és Horváth páros

A hagyományokhoz híven, ebben a fordulóban is találkozhattunk új csapattal. A Nyeső Tamás és Horváth Márk alkotta duónak jól sikerült a debütálás, győzelemmel indították a HoPS bajnokságot.

Különdíjasok

Egy fordulóval a vége előtt már nem kérdés, hogy kik lesznek a különdíjasok. Dartsban 8-ból 8 nyert leggel Vágó András, biliárdban 9-ből 9 győzelemmel Papp Micó, csocsóban pedig Ács Ádám és Szemők Balázs, azaz a War Pigs viheti haza különdíjat és az érte járó elismerést.

Jön az utolsó forduló

Csütörtökön jön a 10., azaz az őszi szezon utolsó fordulója, a bajnokságot mint mindig eredményhirdetéssel zárjuk.

Kapcsolódó cikkeink