Félidőhöz érkezett az őszi HoPS szezon

2017-11-01

A képen: Starsky és Hutch vs Füstifecskék

A bajnokság felénél járunk, vessünk hát számot, mi történt eddig és melyek a legkardinálisabb kérdések, melyekre választ adhatnak a maradék körök.

Az 5. forduló amellett, hogy a ranglista alapján nem született eredménybéli meglepetés, korántsem szűkölködött érdekességekben. Kezdhetném azzal, hogy többen majdnem szívinfarktust kaptak a Noiret lejárati lépcsőjének korlátján elhelyezett gumitarantulától – leírta már valaki ezt a szót, így? egyébként, ez egy remek csapatnév is lehetne! -, de sokkal üdvösebb, hogy ezúttal is voltak új beszállóink. A HOPS-szezon nem mágnesvasút, sokkal inkább zónázó. Bár némileg a végső győzelemre való esély hétről hétre csökken – egy pontig még az sem elérhetetlen – a keretrendszer, a közösségi élmény és a kikapcsolódás bármelyik fordulóban/tól élvezhető.

A HOPS-szezon nem mágnesvasút, sokkal inkább zónázó.

Ezúton is köszöntjük köreinkben a ’Rick és Morty’ illetve az ’Albinisták’ csapatait, akik hiába a nagy csatározás, végig megmaradtak egy kedélyes baráti társaságnak. Részvételi összevetésben szintén bájos, hogy haverok mellett játszott egymás oldalán testvérpár, szerelmespár – nem azonos a kettő– és a tabella TOP5 közül 4 alakulat is tiszteletét tette a Dessewffy utcában.

Rick és Morty vs Albinisták

A FÜSTIFECSKÉKET A PARTIZÁNOK VÁLTOTTÁK AZ ÉLEN

A Partizán Sörivók mondhatni hozták a kötelezőt a második meccsét játszó KINGS ellen, így jelenleg ők tartózkodnak a tabella élén az ezúttal távol maradó Füstifecskék mellett 8 ponttal.

Partizán Sörivók

A dobogó alsó fokán tanyázó Marcsi és Tomi alias a SuszterMatt hiába hozta a csocsót a tesókból álló Tango & Cash ellen, végül az utóbbiak örülhettek a 2 pontnak, ezzel pedig továbbra is lövőtávban számukra az érem. A ’Végállomás’ számára igazi garázsmenet volt ez a kör, nem csak, hogy egyik műfajban sem tudták megfogni Starskyékat – biztos, hogy ők a legmagasabb HOPS csapat of all time, picit a Space Jamet idézik, amikor teljes pompában megjelennek a szerk.–  3 riválisuk is feljött azonos pontszámra melléjük.

Biztos, hogy ők a legmagasabb HOPS csapat of all time, picit a Space Jamet idézik

A ’Szódával elmegy’ dartsban és biliárdban is nevükhöz hasonlóan szerepeltek, csocsóban viszont ütöttek, mint 16 szülinapomon a Napoleón izű szeszesital. A ’Gilingyelők’ első győzelme így várat még magára, de a mutatott szereplés alapján, decensebb csocsó performansszal és pici szerencsével még sokra lehetnek hivatottak. Végezetül pedig a már korábban említett újoncok találkozója az ’Albinisták’ sikerét hozta, Rick és Morty szoros párharcban, mindössze 25 ponttal maradt alul. A mérkőzések pontos eredményeit és alakulását itt találjátok.

MEGÉRKEZTEK A HoPS JELVÉNYEK

Fontos újdonság, hogy megjelentek a Heros of Pub Sports „offisől” jelvényei is, köztük, olyan nehezen megszerezhető finomságokkal, mint az EGYFALAS FEKETE vagy Blastoise páncélját idéző VETERÁN KOCSMASPORTOLÓ. 5 fordulóval a vége előtt tulajdonképpen minden kérdés nyitott, 7 csapat is 4 ponton belül a tabella alapján.Jelen állás szerint könnyen lehet, hogy a Füstifecskék kontra Partizán Sörivók derbi hoz végső döntést, ám matematikailag egy teljesen új beszálló is odaérhetne még a csúcsra, tehát tessék osztani az igét, csatlakozzatok Ti is a Hősökhez!

Schwarcz Ádám

Csütörtökön folytatjuk a szezont, várunk mindenkit sok szeretettel!

Kapcsolódó cikkeink