Megállíthatatlanok voltak a Miskolci Sörivók

2017-02-06

A képen: A második téli kupa díjátadója

Hármas holtverseny és körbeverés a dobogón

  • Miskolci Sörivó SE
  • Starsky és Hutch
  • Dementors

A Starsky és Hutch az utolsó előtti fordulóig vezette a mezőnyt 100%-os teljesítményével. A borsodi születésű sörivókkal azonban nem bírtak az utolsó fordulóban, a Dementors győzelmével pedig hármas holtverseny alakult ki a dobogón. A Starsky és Hutch a Dementors-t győzte le, a Dementors a Miskolci Sörivókat, a Sörivók pedig a Starsky és Hutch párosát, a hármójuk gólkülönbsége a miskociaknak kedveztek a tabellán.

“Már rég szerettük volna kipróbálni a HoPS-ot, most végre el is jutottunk rá”

Dr. Tóth a mezőnyben

Két doktor urat köszönthettünk a mezőnyben. Az elmúlt fél év alatt a doktori disszertációján dolgozó Tóth Milán és Tóth Ervin félbehagyta kocsmasport karrierjét, azonban a II. Téli Kocsmasport Kupára már doktor urakként tértek vissza. A doktori kocsmasport tudás ezúttal a negyedik helyre volt elegendő.

Ács Ádám 180-as köre és dupla bullos kiszállója

A nap során több kiváló egyéni teljesítménynek lehettünk szem és fültanúi, biliárdban Horváth Frigyes volt verhetetlen, csocsóban a Sörivók nem vesztettek meccset, dartsban Bódi Mihály tartotta meg veretlenségét. Mindezek mellett Ács Ádám 180-as köre és dupla bullos kiszállója volt maradandó.

Kapcsolódó cikkeink