Starsky és Hutch az élen

2017-04-07

Túl vagyunk a bűvös 5. Fordulón, ezzel el is érkeztünk  bajnokság feléig, vagyis még 5 meccsük van a csapatoknak arra, hogy megmutassák kocsmasport tudásuk legjavát. Az élen, ahogy lenni szokott most is holtverseny alakult ki: jobb gólkülönbségével komoly előnnyel vezeti a tabellát a Starsky és Hutch, őket követi a Team Six és a Partizán Sörivók.

A tabella első három helyezettje

  • Starsky és Hutch
  • Team Six
  • Partizán Sörivók

A bajnokság eddigi fordulói alatt több érdekes sztorinak is fültanúi lehettünk. Megtudtuk, hogy valamiért mindig a HoPSaurus vezeti be a csapatokat a HoPS rejtelmeibe, vagy, hogy Csabinak épp a 137 ( ? ) a kedvenc kiszállója és, hogy néha jobban játszik az ember (Dávid), ha a meccs előtt bringával teker a városban vagy másfél órát.

A második fordulóra vadonatúj párost alkotott az őszi ezüstérmes csapat tagja, László Csaba, és a Grand Prix győztes Miskolci Sörivók játékosa, Vass Lackó. A fúziós csapat a tavaszi bajnokságban is jól szerepel, meccset eddig nem vesztettek, az ötödik fordulóban pedig nagy csatában 7 pontos különbséggel a Starsy és Hutch párosát is legyőzték.

A biliárd a húzósport?

Sorozatban szállítja a nagyobbnál nagyobb arányú győzelmeket a Starsky és Hutch biliárdban. Lehet, hogy ez a tabella elsőség receptje? Sokan mondták, hogy a csocsó sokat számít a végelszámolásnál, de úgy tűnik a kiugró biliárdteljesítmény eddig tökéletesen működik a nyomozó párosnál.

Visszatérő és új kocsmasportolók a ringben

Több visszatérő csapat is csatlakozott egy-egy forduló erejéig az elmúlt fordulókban: a Happycentrum, Bordás Tamás és Zsólya Tamás, illetve a Noiret Forever is, Gaál Géza ezúttal Smolek Dáviddal indult a hazai csapat színeiben. A második forduló óta három új páros is kipróbálta magát a kocsmasport bajnokságban: a DRUMKILLER TEAM, a Szökött Rabok és az Oakland Athletics.

Félelmetes egyéni teljesítmények

A biliárdkülöndíjért folyó versenyben Orovecz Attila és Lázár Edvin van az élen, a két játékos az öt forduló alatt még nem veszített meccset. Attila egy hajszálnyival jobb, hiszen ellenfeleinek összesen 17 golyót engedett eltenni, míg Edvin 18-at.

Mind az 5 fordulóban győzni tudott egyéni dartsban Ladányi Zsolt, mellette, szintén 100%-os teljesítménnyel László Csaba, aki 4 győzelmet tudhat magáénak. A szezon eddigi egyik legnagyobb darts eredményét – 18 leg, 80-as átlag – Ladányi Balázs produkálta a 4. fordulóban.

Csocsóban a Füstik úgy tűnik megdönthetetlenül tartják elsőségüket 4 győzelemmel és egy döntetlennel. Szorosan követik őket a Partizánok és a Méhészek csapata, 4/4-es mérlegükkel.

Szállj be bármikor, bármelyik csütörtök este

A HoPS-ban lehetőség van arra, hogy bárki bármikor csatlakozzon a versenyhez, akár csak egy-egy forduló erejéig. Gyere, és próbáld ki Te is!

Kapcsolódó cikkeink